www.tennaritsuomi.com

Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Tarjoamme nopeita toimituksia kaikkialle maailmaan. Ei myyntiveroa, paras palvelu. Tervetuloa keräämään tämä sivusto ja kertoa ystävillesi ja perheellesi hyvää shoppailua!

Paluu

1. Hyväksymme täyden hyvityksen vain tuotteille, joissa on meille aiheutuneita ongelmia.

2. Jos palautuspakkaus ei sisällä kaikkia tarvikkeita ja osia, joiden kanssa se toimitettiin, lisävarusteiden ja osien kustannukset vähennetään tuotteen kokonaishinnasta, ja ne voivat taata vain osittaisen palautuksen.

Vaihdot

1. Hyväksymme vaihtelut erikokoisiksi tai -värisiksi 15 päivän kuluessa tilauksen alkuperäisestä lähetyspäivästä. Ota meihin yhteyttä tilaustunnuksellasi ja asiakaspalvelumme auttaa sinua. Jos haluat vaihtaa esineitä toiseen tyyliin, sinun on palautettava tavarat palautusta varten (palautuskäytännön mukaan) ja tehtävä uusi tilaus haluamallesi tyylille

2. Sinun on otettava yhteyttä meihin ennen palautusta. Kaikkien meille takaisin lähetettyjen esineiden on oltava alkuperäisessä kunnossaan, ts. Niiden ei tarvitse olla kuluneita, muutettuja tai pestyjä, kaikki merkinnät kiinnitettyinä. Kuluneet tai likaiset esineet palautetaan sinulle.

Copyright ©2008-2020 www.tennaritsuomi.com - Topit - Pitkähihaiset.